Kennis ontwikkelen

TIEN ontwikkelt interactieve programma’s voor jullie organisatie. Met als doel mensen snel en grondig een vak leren, zowel jonge mensen als meer ervaren personeel (omscholen of professionaliseren). Stap voor stap wordt een leerprogramma opgezet. Uiteraard helemaal afgestemd op de organisatie.

Dit zorgt voor beter opgeleid personeel en dat kennis en vaardigheden vastgelegd worden. Het zit niet meer bij een of meerdere personen. Het onderwijs wordt gemaakt in een online leeromgeving zoals oZone waar medewerkers starten met de module wanneer het nodig is.

Welk onderwijs wordt ontwikkeld, dat bepalen we samen.

Zo hebben we een complete Academie opgezet voor een organisatie uit de Industriële techniek voor zowel het nieuwe als bestaande personeel. Maar ook een leerprogramma voor een specifieke opleidingsvraag bijv. ‘How to program a robot in 100 days’.

Advies geven

Naast kennis ontwikkelen, delen en borgen, adviseert TIEN jullie organisatie. Dankzij de unieke combinatie van technische én onderwijskundige kennis. Waar lopen jullie tegenaan? Hoe kan kennis geborgd worden? Wat is nodig op de korte en lange termijn? Wie heeft welke opleiding nodig? Hoe kunnen we mensen blijvend ontwikkelen in kennis en vaardigheden? Wat gaan we voor lesmodules ontwikkelen? Hoe leiden we nieuw personeel op? En bestaand personeel?

Over dit soort vragen gaan we graag met je in gesprek. Soms kan al snel over worden gegaan tot de ontwikkeling van een online leermodule en soms is de aanlooptijd langer omdat er eerst onderzocht en geïnventariseerd moet worden.  Een concreet product kan ook een strategisch opleidingsplan zijn dat fungeert als basis voor het maken van keuzes.

Keuzes om personeel te ontwikkelen in de richting die de organisatie op gaat. Deskkundig personeel nu én in de toekomst.

Voordelen voor jullie organisatie

Minder fouten aan machines en in werkprocessen. Want…

vooraf doorlopen medewerkers een online module, zodat ze de juiste kennis hebben!

Een betere werksfeer. Want…

leren is niet afhankelijk van collega’s. Er zit structuur en eenduidigheid in het het kennis overdragen. Ieder kan het op dezelfde manier.

Meer technisch personeel. Want…

jullie kunnen dankzij de online modules technische personeel intern opleiden en omscholen.

Bestaande kennis gaat niet verloren. Want…

dit is omgezet in een didactisch sterk en effectief lesprogramma.

Een heldere visie op opleiden. Want…

het is duidelijk welke werknemer waarin geschoold moet worden. Er ligt een doordacht en inzichtelijk leerprogramma.

favicon-geel

Nieuwsgierig hoe een online leeromgeving eruit kan zien? Hier is een preview van oZone zelf.

Onze klanten

Tien Innovatie werkt samen met o.a.