Skip to content
Gaat u voor TIEN?

U bent van harte welkom bij TIEN Innovatie. Wij staan altijd open voor een inspirerende dialoog, het uitwisselen van frisse ideeën, of het bieden van deskundig advies. Of u nu wilt brainstormen over nieuwe mogelijkheden, specifieke uitdagingen binnen uw organisatie wilt bespreken of gewoon benieuwd bent naar de nieuwste trends in e-learning en training, ons team van experts ontmoet u met enthousiasme en een luisterend oor.

Bij TIEN Innovatie geloven we in de kracht van samenwerking en delen we graag onze kennis en ervaring om samen met u oplossingen te creëren die echt een verschil maken. Uw visie, gecombineerd met onze expertise, kan leiden tot innovatieve leeroplossingen die niet alleen voldoen aan uw huidige behoeften, maar ook inspelen op toekomstige uitdagingen.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Wij kijken ernaar uit om samen met u aan slag te gaan, met als doel succesvolle en impactvolle ontwikkelingen in uw organisatie.

+316 – 284 296 05

Bezoekadres

Nijverheidsweg 15 Bunschoten Spakenburg
(aan de achterkant)

Postadres

Bachlaan 78
3752HJ Bunschoten Spakenburg

info@tien-innovatie.nl

KVK: 75375028

1

Bel ons. Als we u kunnen helpen plannen we vrijblijvend een afspraak in met onderwijsspecialist en adviseur Laurens Rouvoet. Dat kan live, telefonisch of via videobellen.

2

Bespreek waar jullie tegenaan lopen als organisatie en wat jullie wens is. Thema’s kunnen zijn:
intern opleiding van nieuw personeel, bij- of omscholing van personeel, het borgen en delen van bestaande kennis in de organisatie, zoektocht naar samenwerking tussen bedrijven en/of scholen.

3

We vragen door om de situatie helder te krijgen en denken direct mee in oplossingen. Wat is het beste voor jullie organisatie? Wat hebben jullie nodig? Hoe kan TIEN jullie daarbij helpen?

4

Als TIEN mogelijkheden ziet om jullie organisatie te ondersteunen dan doen we een voorstel. Doorgaans in de vorm van een projectplan. Altijd met het doel om de medewerkers én de organisatie te laten groeien.

5

We gaan samen aan de slag om de organisatie sterker te maken door bijv. leerprogramma’s te ontwikkelen om jullie medewerkers op te leiden.

We horen graag uw verhaal!

Back To Top