Skip to content
Van online leermodules tot strategische opleidingsplannen

Bij TIEN staan we garant voor efficiënt en grondig leren dat direct toepasbaar is binnen uw eigen organisatie. Onze unieke combinatie van technische en onderwijskundige kennis stelt ons in staat om op maat gemaakte leeroplossingen te creëren die perfect aansluiten bij de behoeften van jullie team.

Van online leermodules tot strategische opleidingsplannen, wij hebben het in huis. Van een module ‘How to program a robot in 100 days’ tot het opzetten van een volledige Academie binnen uw organisatie.

Wij nemen de verantwoordelijkheid op ons voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van de leerprogramma’s. Het resultaat? Goed opgeleide medewerkers die een cruciale rol spelen bij het behalen van uw strategische doelen. Met TIEN bent u verzekerd van onderwijsoplossingen die het verschil maken voor jullie organisatie nu én in de toekomst.

Kunnen we u helpen?

Kunnen wij u helpen?

Kunnen wij u helpen?

Bij TIEN staan we klaar om samen met u aan de slag te gaan en op maat gemaakte leerprogramma’s te creëren. Zo zorgen we ervoor dat uw medewerkers kennis en vaardigheden ontwikkelen die direct toepasbaar zijn binnen uw organisatie.

Welkom bij TIEN Innovatie, waar we samenwerken aan het versterken van uw organisatie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor kennismaking of meer informatie. Bel Laurens Rouvoet op 06 2842 9605.

In samenwerking kennis en expertise vastleggen

Bij TIEN hechten we waarde aan duidelijke communicatie en samenwerking met onze klanten.

  1. We onderzoeken, stellen leerdoelen op en adviseren bij het ontwikkelen van leerprogramma’s. Het onderwijs sluit naadloos aan bij uw organisatie. We werken ook samen met jullie eigen productspecialisten als dat nodig is.
  2. TIEN Innovatie biedt ondersteuning bij blended learning. Hierbij worden online en praktijkgerichte training gecombineerd. Wij helpen ook bij het vastleggen van cruciale kennis en expertise binnen uw organisatie.
  3. Dit leidt tot een duurzame kennisbasis binnen uw organisatie, met medewerkers die continu groeien en zich ontwikkelen.

Onze kracht ligt in onze expertise op zowel onderwijskundig als technisch vlak. Hierdoor kunnen we unieke onderwijsprogramma’s ontwikkelen. We gaan verder dan de norm dankzij multimedia, zoals animaties en instructievideo’s. Meer weten? Kijk bij media ontwikkeling.

Het nut van online leren

Groot voordeel van online leren is dat er op ieder moment gestart kan worden met opleiden van een medewerker. Asynchroon leren noemen we dat. Een medewerker kan er in zijn eigen tempo doorheen. Vindt hij een onderwerp ingewikkeld, dan kijkt hij  de instructie nog een keer of doet een extra oefening. Is het makkelijk dan vliegt de deelnemer er doorheen.

Vanuit didactisch oogpunt is het leerrendement hoger dan met alleen live leren, doordat de inhoud op diverse manier wordt aangeboden. Via een animatievideo, uitleg van de docent, vragen, interactieve opdrachten en overigens ook een praktijkopdracht. Er is altijd praktijkbegeleider die meekijkt, vragen kan beantwoorden en de opdrachten nakijkt.

De kennis wordt geborgd (verduurzaming). Dat betekent dat de kennis niet langer bij een of enkele personen ligt en een organisatie minder kwetsbaar wordt.

De kennis wordt uniform aangeboden. Alle medewerkers leren op exact dezelfde manier bijv. een PLC-programma te bouwen. Dat scheelt veel frustratie. Iedereen moet eerst een aantal modules doorlopen met een vinkje als resultaat, waardoor bepaalde veiligheidsrisico’s zijn geminimaliseerd.

Back To Top