Skip to content
Trainingen op maat en interactief

Bij TIEN Innovatie staat maatwerk centraal in al onze trainingen. Wij stemmen elk leertraject nauwkeurig af op de specifieke behoeften van zowel individuele medewerkers als de organisatie. Of het nu gaat om gespecialiseerde technische kennis of bedrijfsprocessen, onze aanpak is flexibel en gericht. In samenwerking met opdrachtgevers duiken we diep in de werking van machines, waarbij het einddoel altijd is om de organisatie verder te ontwikkelen en te versterken.

Onze trainingen worden verrijkt met geavanceerde digitale ondersteuning, zoals interactieve e-learningmodules en simulatieprogramma’s. Dit zorgt ervoor dat het leerproces verre van een standaard boekstudie is: het is doelgericht, interactief en geïntegreerd met de nieuwste digitale hulpmiddelen. Zo zorgen we ervoor dat het leren niet alleen effectief is, maar ook boeiend en aansluitend bij de moderne leerbehoeften

Een aantal trainingen

Integraal robotiseren

Bent u klaar om de mogelijkheden van robotisering binnen uw productieproces te verkennen en te beheersen? Onze training ‘Integraal Robotiseren’ is ontworpen om uw medewerkers een diepgaand begrip te geven van waar en hoe robotisering effectief kan worden toegepast. De cursus biedt inzicht in de unieke sterktes van zowel menselijke arbeid als robottechnologie, waardoor uw team beter kan inschatten welke processen geschikt zijn voor automatisering. Praktische ervaring met echte robotica-opdrachten is een integraal onderdeel van de training, waardoor deelnemers niet alleen leren, maar ook ervaren. Dit alles leidt tot een beter inzicht in het nemen van gefundeerde beslissingen over het implementeren van robotisering in uw bedrijfsprocessen.

Besturingstechniek

‘Wat drijft onze machines?’ en ‘Hoe kunnen we stilstand minimaliseren?’ zijn vragen die centraal staan in onze cursus Besturingstechniek. Deze training is speciaal ontwikkeld om deelnemers een diepgaand inzicht te geven in de interactie tussen verschillende systemen binnen een machine. Door zowel in te zoomen op specifieke details als het grotere geheel te bekijken, verkennen we de kern van machinebesturing. De opgedane kennis stelt medewerkers in staat om stilstanden te reduceren, de synergie tussen subsystemen te verbeteren en zo een vloeiendere productie te realiseren. Onze cursus is flexibel en toegespitst op zowel operators als technische specialisten, aangepast aan de behoeften van elk machinepark of organisatie.

Hydrauliek

Ontdek de kracht van hydrauliek en hoe deze kennis uw bediening, onderhoud en het oplossen van storingen kan versnellen. Onze cursus biedt een grondige kennismaking met zowel de basisprincipes als de specifieke hydraulische systemen gebruikt binnen uw organisatie. De unieke combinatie van theorie en praktijk, ondersteund door geavanceerde simulatiesoftware, brengt hydraulische schema’s tot leven. Deze interactieve benadering zorgt ervoor dat medewerkers niet alleen de systemen begrijpen, maar ook de bijbehorende risico’s kunnen inschatten en effectieve beslissingen kunnen nemen in hun dagelijkse werk.

Onderhoudstechniek: Het geheim van efficiënte machines

Efficiëntie en minimalisatie van stilstand: dat is het doel van onze cursus Onderhoudstechniek. Deze training is ontworpen om deelnemers te leren hoe ze de conditie van machines kunnen beoordelen en begrijpen. Elk detail telt – van slijtage en kleine lekkages tot subtiele afwijkingen die alleen ervaren operators kunnen opmerken. De cursus richt zich op zowel operators als technische specialisten en benadrukt het belang van zorgvuldig onderhoud. Deelnemers leren effectief te rapporteren en te communiceren over afwijkingen, waardoor ze de machines in topconditie kunnen houden. Deze vaardigheden zijn cruciaal voor het behouden van een soepele en productieve werking van het machinepark.

Back To Top