Skip to content
WELKOM BIJ TIEN INNOVATIE

Wij zijn er voor u met strategisch advies en hulp bij het ontwikkelen van onderwijs. Of u nu de leiding heeft of zorgt voor trainingen en opleidingen binnen uw bedrijf, wij helpen u graag verder.

Op welk vraagstuk zoeken jullie een antwoord?

Organisaties in de industriële technieksector staan voor tal van uitdagingen. Uw organisatie zal geen uitzondering zijn. Er zijn vraagstukken waar u toch ‘iets mee moet’, zoals: Hoe gaan we om met de demografische veranderingen in ons personeelsbestand? Hoe zorgen we dat de cyberbeveiliging en dataveiligheid op orde is? Dat medewerkers weten hoe te handelen? Hoe kunnen we blijven voldoen aan de complexe wet- en regelgeving binnen de Industriële techniek? Hoe blijven we mensen binden en hoe zorgen we ervoor dat ze blijven ontwikkelen?

TIEN Innovatie ondersteunt u met kennis en expertise bij het omgaan met dit soort vraagstukken. De wereld om u heen staat niet stil, uw organisatie innoveert doorlopend, en uw personeel? Verandering gaat in kleine stapjes en leiden tot succesvolle innovaties.

Bij TIEN Innovatie hebben we de expertise om uw organisatie te begeleiden in besluitvorming over leren en innoveren. Wij geloven in de kracht van investeren in mensen als de sleutel tot het behalen van jullie strategische doelen. Deze doelen zetten we om in concrete en effectieve opleidingsprogramma’s.

  • Of het nu gaat om het opzetten van een volledige academie voor jonge medewerkers en zij-instromers,
  • het ontwikkelen van op maat gemaakte opleidingsprogramma’s over industriële robotica, of
  • algemene leer- en ontwikkelingsinitiatieven binnen jouw organisatie.

TIEN Innovatie heeft de ervaring en expertise om te adviseren en te realiseren wat nodig is.

INNOVATIES MET IMPACT

Kleine stapjes leiden tot grote innovaties

“Kleine stapjes leiden tot een grote innovatie” verwijst naar onze overtuiging dat doorbraken en innovaties vaak het resultaat zijn van opeenvolgende kleine verbeteringen en aanpassingen in een bepaald domein of proces.

In plaats van te proberen om in één grote sprong tot een baanbrekende verandering te komen, benadrukken wij als TIEN Innovatie dat het nemen van kleine, geleidelijke stappen en continu uitproberen uiteindelijk kan leiden tot significante vooruitgang en innovaties voor de organisatie en haar medewerkers. Zo bereikt u uw strategische doelen en staan jullie sterk: nu en in de toekomst.

SAMEN IMPACT MAKEN

We kunnen samenwerken met opleidingsfondsen om subsidies en vergoedingen te krijgen. Dit verlaagt de kosten.
We kunnen samen impact maken. Jullie succes is onze motivatie. We staan klaar om uw organisatie te ondersteunen bij groei en excellentie door strategische investeringen in jullie medewerkers. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.. We denken graag met u mee!

5 REDENEN OM TE INVESTEREN IN LEREN EN INNOVEREN

1. Bestaande kennis gaat niet verloren.

Door continu te leren, zorg je ervoor dat de waardevolle kennis en expertise binnen jouw organisatie niet verloren gaan. De kennis die vaak bij enkele individuen ligt wordt blijvend vastgelegd in leerprogramma’s. Dit zorgt voor een sterke kennisbasis. Elke werknemer heeft toegang tot die kennis, kan het eigen maken en natuurlijk inzetten voor de groei van de organisatie!

3. Een betere werksfeer. 

Kennis en expertise zijn te vinden op vaste plekken online en offline in een academie. Niet langer is leren alleen afhankelijk van een collega. Er zit structuur en eenduidigheid in de kennisoverdracht. Dat scheelt veel frustratie en zorgt voor meer plezier op de afdeling. Ook voelen medewerkers zich in een cultuur van leren en innoveren meer gewaardeerd, betrokken en ervaren ze meer plezier.

5. Meer technisch talent.

Organisaties die investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers zijn aantrekkelijker voor getalenteerder medewerkers. Dankzij de online modules en fantastische leerprogramma’s kunnen jullie technische personeel intern opleiden en omscholen. Bovendien verhoogt het de kans dat huidige werknemers langer verbonden blijven met jullie organisatie.

2. Een heldere visie op opleiden. 

Hier speelt het strategisch advies een rol. Welke kennis is al in huis, en welke niet? En wat is in de toekomst nodig? TIEN helpt met bijv. een opleidingsplan waardoor duidelijk is welke werknemer waarin geschoold moet worden. Er is een doordacht en inzichtelijk leerprogramma voor jullie organisatie!

4. Inspelen op nieuwe kansen.

Door constant te innoveren en nieuwe vaardigheden aan te leren, blijft jullie organisatie vooroplopen in de markt. Dankzij jullie op maat gemaakte interne opleidingsprogramma’s is het eenvoudig schakelen. Dit stelt jullie in staat om snel in te spelen op veranderingen en nieuwe kansen te benutten.

favicon-geel

Leerprogramma’s op maat, zodat jullie het direct kunnen toepassen in de organisatie. Voor veel klanten bouwen we onderwijsmodules in oZone een e-learningplatform in de techniek. TIEN slaat niet alleen de brug, maar ís de verbinding tussen enerzijds de kennis en expertise uit jullie organisatie en anderzijds e-learnings gericht op jullie machinepark en werkprocessen. We weten welke manier van leren past binnen jullie organisatie én hebben verstand van de techniek. Daarom bent u bij ons aan het goede adres als het om leren en innoveren gaat.

ONZE KLANTEN

TIEN Innovatie werkt samen met o.a.

Back To Top